top of page

Back 2 School for Twins

Iedereen is altijd een beetje zenuwachtig als de kids weer naar school vertrekken. In vele gezinnen is het weer hectisch 's morgens om de brooddozen gevuld te krijgen, om nog snel te ontbijten, de tanden te poetsen, de voeten in kousen en schoenen te steken. Gelukkig waren er nog geen jassen, mutsen en sjaals van de partij.


Hoe tof was dit! Deze twins, twee meisjes met elk een andere persoonlijkheid, mochten in Rock 'n Roll thema starten. We hebben even een korte geposeerde sessie gedaan en daarna was het big fun op de speelplaats. Zowel voor hen als voor mij 👯

Ik holde mee om over de koer om leuke shots te maken. Ze hadden de fotograaf niet eens meer in 't oog.

Ze dolden en kletsten met hun bff's.

Ik switchte tussen mijn breedhoek en portretlens. Het ontwarren van de straps van 2 camera's om mijn nek deed me af en toe blauw kleuren. Ik moet dringend een harnas hebben om beter te functioneren.

Ik ben blij met het resultaat en de mama van de twee schatties ook 💖

Wat was dit een superervaring !


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page