top of page

Reacties van Klanten

 

 • Katia is een topfotografe die het verloop van onze huwelijksdag, de sfeer en de gevoelens perfect wist te capteren in zeer mooie en natuurlijke foto's. Wanneer we naar de foto's kijken, voelt het alsof we alles opnieuw beleven. Echt prachtige foto's en een heel mooi verhaal van onze huwelijksdag. Bedankt Katia! Sven en Mieke (Sven-Huwelijksreportage)

 • Prachtige, spontane foto's van ons bedrijfsfeest. Katia is zeer flexibel en begrijpt met weinig woorden wat van haar verwacht wordt. Een aanrader! (An-Sofie - Bedrijfsevenement)

 • Ik contacteerde Katia met de vraag om mijn kersverse team te fotograferen. Ik wou foto's die 'vriendelijk maar ook van aanpakken weten uitstraalden. Of kortweg 'gelijk de Callboys'. Ondanks deze cryptische omschrijvingen wist Katia in beeld te brengen wat ik wou. Bovendien een erg geduldige en fijne madame om mee samen te werken! Dank je wel, Katia! Wie weet tot een volgende uitbreiding 😄(Nele - Branding website)

 • Niet alleen een fantastische fotografe maar ook een prachtige, lieve vrouw! Heel geduldig en zorgzaam... het resultaat is meer dan mooi!!! Dank je wel Katia!!! (Nadja -  mini Kerstshoot)

 • Topmadam! Heel spontane shoot, heel kids vriendelijk.., kids voelden zich onmiddellijk op hun gemak met sprookjesachtig resultaat 😍 echte aanrader 😘 (Sieglinde - gezinsshoot)

 • Katia slaagde erin een heel ongedwongen sfeer te creëren tijdens onze huwelijksreportage. Zo voelden wij met onze kindjes ons op ons gemak, wat je ziet aan de prachtige foto's! Katia had zich zeer goed voorbereid en kende de ideale plaatsjes in het uitgestrekte domein. Ze nam ruim de tijd voor het maken van de foto's en de wandelingen tussen de verschillende locaties. Dat het weer op de geplande dag niet meewilde was geen bezwaar. Katia stelde zelf voor uit te wijken naar een latere dag in de hoop op beter weer, wat uiteindelijk ook gelukt is. Nog eens trouwen zijn we niet van plan. Nog eens een fotoreportage daarentegen... 😉 (Bart & Leen - Huwelijksreportage)

 • Vrijdagochtend was een spannende dag voor Mauro. Een beetje nerveus maakten we ons klaar voor de fotoshoot. Mauro wat onwennig, wist niet goed wat er van hem verwacht werd. Katia stelde hem direct gerust, ze zei: doe maar wat je leuk vind. En dat deed Mauro, hij had echt plezier en dat zie je aan de foto's. Maar wat volgens mij nog een groter bewijs is, de papa vroeg: en Mauro hoe was het vandaag met de foto's? Waarop Mauro vol overtuiging antwoordde: superleuk! We hadden dat nooit verwacht. Bedankt Katia! Terug een fijne ervaring en super mooie foto's. (Veerle - Communieshoot op locatie)

 • Voor mijn bedrijf Stappen met Stijn had ik een geweldige Fotoshoot met Katia. Niet alleen was het prachtig weer maar de instructies en de vanzelfsprekendheid waarmee Katia mij en de figuranten begeleidde resulteerde in unieke en prachtige beelden. Katia is zeer professioneel en aangenaam in omgang. Je ziet en je voelt dat fotografie haar passie is. Werken vanuit het hart! Oprechte dank Katia! (Stijn - Branding Website)

 

 • De fotografe Katia neemt haar tijd om zich grondig voor te bereiden, en stelt je ook direct op je gemak. Ze zegt goed wat je best wel/niet doet, zodat je je niet ongemakkelijk voelt voor de camera. Je hoort de camera ook niet klikken, waardoor ze ook spontane foto's kan maken, omdat je je niet bewust bent van wanneer ze deze juist neemt. Ze neemt ook haar tijd, en zit niet al na 45 minuten bijvoorbeeld op haar horloge te kijken... Ze gaat er als het ware in op, waardoor het nog leuker is voor de gefotografeerden en ook op zich al een hele leuke ervaring is. Ook de nazorg van de foto's is tip top in orde! een echte aanrader, vooral als je houdt van natuurlijke landelijke foto's. (Valérie - Portret op locatie)

 • Fantastische zondagochtend voor een power chick van 14. Wat een ervaring. Sympathiek en ongedwongen ontvangst met koffie. Nadien dik 2u ongebreidelde aandacht & tips van Katia. Verschillende outfits, binnen/buiten, glitter & confetti ... no problem ! Topochtend ! Topcadeau ! (Karen - Portret Studio / Buiten)

 • Katia weet je allereerst op je gemak te stellen, want om een mooie foto te maken is dat belangrijk voor wat je uitstraalt. Haar foto's getuigen van een uitzonderlijke kwaliteit èn originaliteit, en dat is een zeldzame match. Bovendien is ze zeer redelijk in haar verloning.Niet twijfelen, doen! (Wilfried - Portret op Locatie)

 • Katia neemt haar tijd en bereidt zich grondig voor. Niet elke fotograaf doet dit. Ze is één en al oor en weet jouw verwachtingen waar te maken. Het was een ontzettend fijne ervaring, zeker voor iemand die wat verlegen is voor de camera. Ze haalt het beste in iedereen naar boven! Wil je een natuurlijk en spontaan portret, dan moet je bij haar zijn! Ik kan haar alleen maar aanbevelen. Ze is niet alleen een warme, gepassioneerde, vrolijke en hartelijke dame, maar ook gewoon nog eens keigoed in haar vakgebied! Bedankt, Katia! (Annelies - Portret op Locatie)

 • Katia was FANTASTIC! She has a natural talent to put everyone at ease and to capture the most fantastic photographs. You will certainly be very happy with the results she produces. We will cherish our photos forever! (Andrew - Huwelijksreportage)

 • De reportage van ons jubileum was de perfecte afwerking van een onvergetelijke dag .Katia werkt onopvallend maar professioneel.We voelden ons helemaal op ons gemak zodat er pareltjes van foto's ontstonden.Puik werk en zeer aan te bevelen.👍 (Eliane - Reportage Jubileum)

 • Supertoffe fotoshoot en prachtig resultaat! Bedankt Katia (Uriëlle - Portret Studio)

 • Katia maakte supermooie foto's van mijn meisjes hun 1ste schooldag in de 3de kleuterklas. Ze hadden haar nog niet ontmoet maar voelden zich onmiddellijk op hun gemak. Katia volgde hen op afstand. Op die manier werden het geen geposeerde foto's maar lekker naturel. Het leven zoals het is ... Van ons krijgt ze alvast 5 sterren! Bedankt, Katia!!!! (Nancy - Reportage - eerste schooldag)

 • Katia heeft een fantastische reportage neergezet van beelden tijdens onze wandeltocht, ik kan Katia zeker aanbevelen, fijn persoon om mee te werken! (Elvira - Reportage)

 • Workshop Off The Beaten Track gevolgd met Katia: heel leuke namiddag gehad! Kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht. Korte bespreking van de theorie rond belichting, diafragma, sluitertijden, instellingen van de camera, .... En dan vooral gaan oefenen in de praktijk: op stap door Gent met aanwijzingen wat compositie betreft, instellingen, .... Doordat het zo'n kleine groep is, heeft ze voldoende tijd (en geduld) om iedereen apart te begeleiden, op een heel aangename, sympathieke wijze. En fijn om ook wat minder bekende stukjes van Gent te ontdekken (door het oog van een fotograaf).Kortom: aanrader! (Inge - Workshop Fotografie Beginners)

 • Katia, je bent een fantastische fotografe. Je hebt onze huwelijksdag geweldig mooi in beeld gebracht. Zowel doorheen de festiviteiten als tijdens de reportage heb je ons op ons gemak gesteld en alles heel vlot laten verlopen. Het resultaat is dan ook fenomenaal! (Lynn - Huwelijksreportage)

 • Fantastische fotoshoot beleefd!!! heel ongedwongen, spontaan, plezierig ! zeker voor herhaling vatbaar
  en dan de foto's...pareltjes!! Bij Katia moet je moet niet poseren, gewoon spontaan jezelf zijn en zo wordt je in beeld gebracht De mooie uurtjes die we samen doorbrachten leverden koester-foto's op, om te blijven van genieten (Karine - Familiereportage)

 • Super toffe fotoshoot met spontane fotograaf met goede ideeën. Echt een aanrader voor elke gelegenheid! (Wendy - Portret op Locatie - Communie)

 • We zijn heel tevreden met Katia's prachtige foto's van ons High Tea Dansant. Katia was subtiel aanwezig en de gezellige sfeer is door haar perfect weergegeven. De aanwezigen zijn op een spontane manier vastgelegd. 10/10 (Peter - Reportage High Tea)

 • De fotoshoot voor Céline haar communie was in één woord FANTASTISCH. Katia stelde Céline direct gerust en betrok haar bij alle ideeën. Céline mocht zelf ook verschillende voorstellen doen en uit proberen waardoor er een familiale sfeer heerste. Voor een meisje in het begin van de puberjaren is dit toch wel heel belangrijk om zichzelf goed te voelen en dat zie je duidelijk in het resultaat van de foto's. Dank je wel Katia voor de mooie foto's en de gezellige sfeer. (Veerle - Portret Studio - Communie)

 • Veel geleerd als beginner, Katia deelt graag haar uitgebreide kennis. Het was een leerrijke namiddag, boordevol bruikbare tips en een leuke, ontspannen sfeer. Een absolute aanrader! (Nadine - Workshop Fotografie Beginners)

 • De formule 'small moments' was voor ons gezin de perfecte match! Gezellig thuis, terwijl iedereen z'n eigen ding kon doen... die spontaniteit gaf een schitterend eindresultaat! Stuk voor stuk prachtige foto's met een aantal pareltjes! Een echte aanrader! (Veerle L. - Small Moments)

 • Katia is een echte vakvrouw. Zij heeft tijdens 2 congressen waarbij ik in de organisatie zat, foto's gemaakt. Zowel bij het AOAC Lowlands congres (20-11-2017) als bij het MBOG congres in Utrecht (7-10-2017) heeft zij op een onopvallende wijze de juiste indrukken op de foto vastgelegd.
  Katia heeft de juiste apparatuur en ook het juiste inzicht om een bepaalde sfeer vast te leggen en aan te voelen. Wij zullen haar zeker weer vragen voor een volgend congres in 2018. (Cor - Reportage Symposium)

 • Topnamiddagje boordevol praktische tips om creatiever te fotograferen ! Vond het super om samen met jou en 6 andere "beginners" Gent op een andere manier door de lens te zien. Heb er van genoten en heel veel bijgeleerd! (Evelien - Workshop Fotografie Beginners)

 • Mijn 6 jarige dochtertje deed mee aan Katia's "portretten van roodharigen" reeks. We hadden geluk met het zonnetje, Katia kon Noé onmiddellijk gerust stellen, stond open voor haar ideetjes en gekke bekken met een prachtige reeks foto's als resultaat! (Inge - Portret op locatie)

 • Talentvol en tegelijk bescheiden, we kregen super foto's als kers op de taart bovenop een zeer geslaagde en emotionele dag. (Frederik - Huwelijksreportage)

 • Het was heel fijn om met Katia samen te werken. Ik voelde me meteen op mijn gemak! 
  Ik vond het heel leuk dat we de shoot echt samen hebben gedaan: zij kwam met ideeen, ik deed voorstellen om zo tot enkele pareltjes te komen.
  Van het eind resultaat was ik onder de indruk: de subtiele nabewerking zorgde ervoor dat ik heel enthousiast was over de foto’s, ondanks dat ik altijd heel kritisch ben over foto’s van mezelf. Absolute aanrader! (Oona - Portret op Locatie)

 • Ze zorgt er meteen voor dat men zich op zijn gemak voelt waardoor de foto's ook mooier en spontaner zijn :-) (Eline - Portret Studio

 • Heel erg genoten van de fototrip in Doel! Ze weet waarover ze praat en daardoor kan ze anderen hierbij ondersteunen!! Katia is enthousiast en een fantastische fotografe! (Nhai - Workshop Fotografie)

 • Super toffe fotoshoot met spontane fotograaf met goede ideeën. Echt een aanrader voor elke gelegenheid! (Nadia - Portret Studio)

 • Katia de fotoshoot dat je genomen hebt van mij waren zeer uitstekend en één woord je doet het fantastisch. Ook het modelletje Celeste van school waren prachtige foto's. Ook de foto's van je kinderen vind ik heel mooi gedaan. Ik spreek nog wel eens af om nog eens foto's te maken. (Diane - Portret op Locatie)

bottom of page